Меню
Вашата количка

Blog RSS Feed

07 ное Термопомпа въздух въздух
stoperbg.eu 0 251
Термопомпите въздух-въздух са иновативни системи за отопление и климатизация, които използват въздушния външен околен въздух за отопление през зимата и охлаждане през лятото. Тази технология става все..
03 ное Какво е вентилаторен конвектор
stoperbg.eu 0 306
Вентилаторният конвектор: Иновативно решение за отопление и охлаждане. Вентилаторният конвектор е съвременно и иновативно устройство, което се използва за отопление и охлаждане на помещения. Този тип ..
30 окт Как работи термопомпата
stoperbg.eu 0 203
Термопомпатата: Използване и Принцип на Работа! Термопомпата е ефективно и енергоспестяващо устройство, което използва топлинна енергия от околната среда, за да отоплява или охлажда вътрешното простра..
27 окт Каква термопомпа да избера
stoperbg.eu 0 285
Във време на нарастващи енергийни разходи и растящата загриженост за околната среда, изборът на подходяща термопомпа е ключова стъпка към по-ефективно и икономично отопление. PellasX, известна фирма в..
23 окт Колко ток плащате с Климатици и как Термопомпите могат да намалят Разходите ви?
stoperbg.eu 0 357
Сравнително с отоплителните и климатични системи, базирани на климатици, термопомпите предлагат няколко значителни предимства, които могат да доведат до намаляване на разходите за енергия и отопление:..
19 окт Видове термопомпи
stoperbg.eu 0 288
Термопомпите са иновативни устройства, използващи термодинамични принципи, за да предоставят отопление и охлаждане на сгради. Те са популярни поради високата им ефективност и възможността да поддържат..
18 окт Какво е термопомпа?
stoperbg.eu 0 235
Технологичният напредък в областта на климатичните системи промени начина, по който поддържаме комфорт в домовете и офисите си. Едно от иновативните решения, които се превърна в неизменна част от моде..
07 окт Термопомпа - водеща технология за енергийна ефективност и отопление
stoperbg.eu 0 319
Термопомпите са иновативни устройства, които играят ключова роля в усилията за опазване на енергията и намаляване на околните въздействия. Тази статия ще разгледа термопомпите и технологичните им пред..
02 окт Термопомпи за Дома и Бизнеса - Открийте Изгодни Решения
stoperbg.eu 0 345
Термопомпите са иновативна и екологична технология, която става все по-популярна сред собствениците на домове и предприятия, които търсят ефективен начин за отопление и охлаждане на помещенията си. Те..
26 сеп Конвектор за термопомпа - ефективно отопление и охлаждане
stoperbg.eu 0 392
Термопомпите се превърнаха в неотделима част от съвременните системи за климатизация и отопление. Тези устройства използват топлинната енергия на околната среда, за да предоставят ефективно отопление ..
22 сеп Камина на пелети с водна риза
stoperbg.eu 0 233
Загряването на домовете и офисите е важен аспект от комфорта и уюта в ежедневието ни, особено през студените месеци на годината. Един от най-ефективните начини за отопление, който съчетава ефективност..
18 сеп Термопомпа: Източник на Ефективна Отопление и Охлаждане
stoperbg.eu 0 327
Термопомпите се явяват като иновативно и ефективно решение за отопление и охлаждане на жилищни и комерсиални сгради. Тази технология използва принципа на топлопренос и обратното на абсорбирането на то..
Показани 1 от 12 | 20 (2 Страници)